Christengemeente GorinchemChristengemeente_Gorinchem
Driekoningenstraat 2
4201 JR Gorinchem

Telefoon: 0183 – 636 376
E-mail: info AT christengemeentegorinchem.nl
Rabobank: IBAN NL29RABO03.95.00.37.09

Klik op de kaart voor een grotere weergave
RouteCGG

Grotere kaart weergeven

 

 

 

Vanuit Utrecht
Volg A27 tot voorbij knooppunt Gorinchem – neem afslag Avelingen en volg de borden Gorinchem. Via de Wolpherensedijk komt u aan het einde van deze weg op een rotonde. Verlaat de rotonde direct rechts. Over de brug rijdt u de stad binnen. Volg deze straat tot u rechtsaf moet. Dit is de Pompstraat waar de inrit van de parkeergarage aan uw linkerhand te vinden is. De kerk ligt op 7 minuten loopafstand van de parkeergarage.

Vanuit Rotterdam
volg de A15 en volg op het knooppunt Gorinchem de richting Breda om vrijwel direct daarna de afslag Avelingen te nemen. Via de Wolpherensedijk komt u aan het einde van deze weg op een rotonde. Verlaat de rotonde direct rechts. Over de brug rijdt u de stad binnen. Volg deze straat tot u rechtsaf moet. Dit is de Pompstraat waar de inrit van de parkeergarage aan uw linkerhand te vinden is. De kerk ligt op 7 minuten loopafstand van de parkeergarage.

Vanuit Nijmegen – Tiel
Volg de borden Breda op het knooppunt Gorinchem en neem afslag Avelingen. Via de Wolpherensedijk komt u aan het einde van deze weg op een rotonde. Verlaat de rotonde direct rechts. Over de brug rijdt u de stad binnen. Volg deze straat tot u rechtsaf moet. Dit is de Pompstraat waar de inrit van de parkeergarage aan uw linkerhand te vinden is. De kerk ligt op 7 minuten loopafstand van de parkeergarage.

Vanuit Breda
Neemt direct na het passeren van de Merwedebrug op de A27 de eerste afslag rechts Avelingen en volg de borden richting het centrum. Via de Wolpherensedijk komt u aan het einde van deze weg op een rotonde. Verlaat de rotonde direct rechts. Over de brug rijdt u de stad binnen. Volg deze straat tot u rechtsaf moet. Dit is de Pompstraat waar de inrit van de parkeergarage aan uw linkerhand te vinden is. De kerk ligt op 7 minuten loopafstand van de parkeergarage.

Plan uw route met Google maps.