In de afgelopen maanden hebben Gorcumse organisaties vrijwilligers voorgedragen voor de ‘Verkiezing Vrijwilliger van het jaar 2013’. Inmiddels zijn de genomineerden bekend en kan er op hen gestemd worden.

We zijn trots dat gemeentelid Corrie Verhoef een van de vijf genomineerden is. Bekijk hieronder haar filmpje en breng hier je stem uit op Corrie. Let op: alleen unieke e-mailadressen tellen mee voor de stemming. Stemmen is mogelijk tot en met vrijdag 15 november 2013.

Met onderstaand filmpje neemt Daniël ons mee naar zijn appartement in Brazilië. Ook laat hij het Casa Esperança zien, het opvanghuis voor de jongeren welke begeleid worden. Tussendoor zien we ook iets van de omgeving zodat we ook daar een indruk van kunnen krijgen.

19, 20 en 21 apri trokken de mannen van Christengemeente Gorinchem een weekend naar de Ardennen. Om te werken aan hun relatie met God en elkaar. Hieronder een indruk van de belevenissen.

Flyer GainIn augustus 2013 hoopt Amberlee Siland 14 dagen naar Garbova in Roemenië te gaan om daar praktische hulp te geven aan kinderen. Hiernaast is dit een mooie gelegenheid de kinderen te vertellen van de Here Jezus en de geweldig toekomst die Hij ook voor hen heeft in een vaak somber bestaan. De reis wordt georganiseerd vanuit de Hervormde Gemeente Woudrichem en is in samenwerking met de Stichting Gain.

Klik op de flyer hiernaast voor uitleg over de reis en ook de acties die door de jongeren georganiseerd worden om het benodigde reisgeld bij elkaar te krijgen. Amberlee zal ook in onze gemeente acties houden om zo haar deel bij te dragen.

Daniel SebokDaniël Sebök is gestart met zijn voorbereidingen om in april 2013 voor twee jaar naar Brazilië te vertrekken met Jeugd met een Opdracht. Hij gaat erheen om te werken onder de straatkinderen in de stad Recife. U kunt Daniël volgen via zijn website of meer lezen over zijn plannen en mogelijkheden om hem te steunen op onze pagina ‘Zending en evangelisatie‘.

Feike ter VeldeDhr. Feike ter Velde geeft in maart en april in Christengemeente Gorinchem drie Bijbelstudies over het thema “Eindtijd en Profetie”. Dit is voor velen een moeilijk onderwerp, maar we beseffen dat het merkbaar dichterbij komt. Het is dus goed de tekenen van de tijd te kennen en te herkennen door studie uit Gods woord.

Deze studie is verdeeld over drie avonden: D.V. 6 maart,  27 maart en 3 april. De avonden zijn vrij toegankelijk, er is wel een collecte aan het einde van de avond. Aanmelding is niet nodig. U bent hartelijk welkom.

Inloop met koffie en thee: vanaf 19.30 uur
Aanvang: 20.00 – 21.45 uur (waarna er nog een kwartier de gelegenheid is om vragen te stellen)
Locatie: Rehobothkerk, Driekoningenstraat 2 te Gorinchem,

 

 

Het heeft even geduurd, maar er staat dan toch eindelijk een nieuwe website online. Er wordt achter de schermen nog hard aan gewerkt, het kan dus voorkomen dat pagina’s nog niet volledig zijn, maar grotendeels staat alle informatie online. Het terugluisteren van preken is eenvoudiger geworden, de agenda is uitgebreider ingevuld.

Binnenkort worden onder andere verouderde foto’s nog vernieuwd.